Suomalainen muotitalo Andiata suunnittelee mallistonsa Helsingin Vallilassa, joissa kohtaa Pohjoismainen minimalismi & Pariisilainen naisellisuus.
Vahvat naiset toimivat Andiatan inspiraationa & heidän päämääränsä on suunnitella tyylikkäitä & monipuolisia vaatteita, jotka sopivat naisten erilaisiin elämäntyyleihin,- & vaiheisiin.


aPair suunnittelee kenkiä intohimolla pitäen mielessä kolme asiaa: kauneus, yksinkertaisuus & laatu. Niistä syntyy jokaisen naisen paras ystävä.
Kengät valmistetaan Italiassa huippu artesaanien käsissä. Heidän päämäärä on valmistaa kengät meneville naisille, jotka haluavat liikkua tyylikkäästi, tinkimättä laadusta & mukavuudesta


Beaumont on Idannen uusin takkibrändi. Otimme valikoimaamme Beaumontin syksyyn 2021, koska heidän takkinsa yksinkertaisuudessaan ovat naisellisia, lämpöisiä ja tyylikkäitä. Lisäksi hinnat ovat enemmän, kuin kohtuullisia, esimerkiksi untuvatakeissa.


Bukela on tanskalainen kenkäbrändi, joka valmistaa naisellisia laatukenkiä maihareista korkokenkiin. Me sekä asiakkaamme olemme todenneet, että näillä Italiassa valmistetuilla kengillä on loistava lesti ja istuvuus. Monipuolinen valikoima tarjoaa jokaiselle naiselle mieluisan vaihtoehdon.


Busnel on perustettu vuonna 1920 Etelä-Ranskassa, mutta on ollut ruotsalaisomisteinen vuodesta 2009 lähtien. Busnel onkin nykyjään ruotsalainen muotibrändi, ranskalaisella twistillä – hienostunutta & kestävää korkean laadun villavaatteita, jotka kestävät vuosikymmenet.Malene Birger perusti By Malene Birger muotibrändin vuonna 2003, voidakseen suunnitella vaatteita moderneille naisille, jotka rakastavat muotia. Mallistot suunnitellaan yhdistäen käytännöllisyys & estetiikka, joista syntyy hyväntuulisia, sekä hyvin puettavia vaatteita.


Day ET on vasta vuonna 2014 perustettu laukkubrändi, joka on nousi lyhyessä ajassa kansainväliseksi tunnetuksi. He ymmärtävät aktiivisen & kiireisen elämän päälle, joten heidän laukkunsa ovat toimivia & tyylikkäitä jokapäiväiseenkin käyttöön.


Italialainen brändi, vuodesta 1916 saakka toiminut Minardi Industries perusti Hetregó malliston vuonna 2005. Italialainen yritys on nyt menossa kolmannessa polvessa, mutta materiaalien tekninen tutkimustyö on yhä jatkuvaa. Takit ovat tyylikkäitä, naisellisia, sekä veden,- ja tuulenkestäviä. Lisäksi myös ajattomia, käytännöllisiä & helppokäyttöisiä.


Kansainvälisesti tunnettu Kanadalainen Joseph Ribkoff valmistaa vaatteita miellyttävistä materiaaleista isoihin kokoihin saakka. Mallistojen vaatteet ovat kurveja imartelevia & äärettömän mukavia päällä.


Pànchic valmistaa huippu lenkkareita, joita pitää mielellään pitkän työpäivän jälkeen vielä illan menotkin. Brändin lenkkarit on supersuosittuja Etelä-Euroopassa


Prepair on Tanskalainen express muotibrändi, joka on perustettu 2013. Express muotibrändillä meinataan, että he suunnittelevat mallistonsa hyvin lähellä sesonkeja voidakseen reagoida trendeihin & kysyntään mahdollisimman hyvin. Vaatteiden mukavuudesta & laadusta ei kuitenkaan tingitä.


Replayn farkut ovat kuin toinen iho, mukailemalla monenlaisia muotoja & kurveja. Replay käyttää itse patentoimaansa innovatiivista laatukangas sekoitusta nimeltään Hyperflex, jonka ansiosta farkut ovat joustavat, palautuvat & mukavat.


Rue de Femme on valikoimamme uusin lisäys. Heidän mallistosta löytyy niin ajattomia, kuin pienellä twistillä olevia vaatteita. Merkin hinta-laatusuhde on loistava ja kauniit uniikit printit vaatteissa ovat niin kauniita.


Yksi tunnetuin Tanskalainen brändi – Sand Copenhagen, joka ansaitsee suosionsa. Heidän mallistonsa sopivat heille, jotka arvostavat hienoja materiaaleja, täydellisiä leikkauksia & upeita yksityiskohtia. Visio oli jo perustamisen aikaan vuonna 1981, että he yhdistävät Pohjoisen & Etelän parhaat puolet luodakseen korkean laadun ajatonta muotia.


Suomalainen Sauso valmistaa yli 90 vuoden kokemuksella laadukkaita & tyylikkäitä käsineitä. He ovatkin tunnettuja istuvista, laadukkaista & kestävistä käsineistä, jotka läpikäyvät yli 100 käsityövaihetta.


Summum Woman on Hollantilainen naistenbrändi, jonka trendikkäät vaatteet sopivat niin arkeen kuin juhlaan. He suunnittelevat persoonallisia vaatteita yksityiskohtineen, joilla saa ilmettä asukokonaisuuteen. Mallistojen vaatteissa sekä asusteissa on loistava hinta-laatusuhde.


Wolford valmistaa Euroopassa laadukkaita, istuvia & kestäviä sukkahousuja. Heidän valikoimaansa kuuluu myös bodyja, paitoja & housuja. Luksussukkahousut jo itsessään tuovat asukokonaisuuteen ryhdikkäämmän olemuksen.


UUSIMMAT BRÄNDIMME